innvendig top banner

Har du et større prosjekt og ønsker pris og veiledning.


phone_icon.png

Ta kontakt med oss på

TLF 91 35 45 48

INNVENDIG MALERARBEID

Fasaderehabilitering


Malermester F.Heggland as påtar seg alt av innvendig malerarbeid, selv om vi for det meste arbeider med nybygg påtar vi oss også oppussings oppdrag av mindre art. Vi arbeider mye med gips og betong og anvender spesialverktøy for denne type arbeider. Vi er den eneste bedriften i Bergen hvor alle ansatte kan bruke gips sparkel maskin. Dette er ett meget effektivt verktøy som i tilegg gir ett optimalt resultat

TapeTech

Vi jobber i hovedsak med nybygg/prosjekt arbeid, vi anvender spesial verktøy fra TapeTech.

Bazooka

Dette er ett verktøy til påføring av perfatape på gipsplater, bazooka som den heter er særdeles effektiv og tidsbesparende. Malermester F.Heggland as har brukt dette verktøyet i bedriften i 20 år og våre håndverkere er de mest erfarne i Bergen på Bazooka.

Sparkelbokser

Etter tape er påført sparkles det med bokser, disse er både effektive og nøyaktige. Sparkelen blir påført ved å presse den ut av boksen, første operasjon ca 25 cm bredde og siste operasjon ca 35 cm bredde, boksene er justert slik at sparkelen blir påført i helt nøyaktige sjikt og man får ett perfekt resultat.

Montering av hjørnebånd

Vi kan være behjelpelig med montering av utvendige gipshjørner. Vi har dårlig erfaring med de gamle gipsbeslagene som tømrer skrudde på plass, våre blir limt/evt sparklet på plass og vi ungår skruer som kommer ut i ettertid og således reklamasjoner på dette arbeid.